אוריופלאזמה ופפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/08/2022 | 20:21 | מאת: רוני

שלום. אני בזמנו הייתי חיובי לאוריופלאזמה (שתמיד הסבירו לי שזה לא רציני)לקחתי בזמנו אנטיביוטיקה 10 ימים וזהו ולא בדקתי האם עדיין יש לי את זה. לאחרונה בת הזוג שלי אובחנה עם פפילומה hpv 16, האם יש סיכוי שאני הדבקתי אותה בפפילומה לאור העובדה שאולי עדיין יש לי אוריופלאזמה?

אין קשר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה