בבקשה זה דחוף אני מעוניינת רצח לדעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/08/2022 | 05:02 | מאת: אנונימית

קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה אתמול בסטוץ ולא כאב לי או ירד לי דם כולם מאוד הלחיצו אותי אבל לא כאב לי בכלל,הייתי די לחוצה אז הייתי בטוחה שיכאב לי יותר אבל לא כאב לי בכלל הרגשתי שנכנס משהו לתוך האיבר מין שלי אבל זה לא כאב וגם זה לא באמת עשה לי מדהו האם יכול להיות שאיבר המין של הגבר היה קטן מידי ולכן לא הרגשתי כלום וגם בגלל זה לא היה דימום או כאב? האם יכול להיות שהקרום שלי נקרע מיחסי המין ללא כאב?

נא פני לפורום המתאים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה