קרום בתולין - אני אוננתי לבת זוג שלי , בזמן האינטראקציה ירד לה דם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/08/2022 | 01:32 | מאת: קרום בתולין

היינו בטוחים שזה מחזור אבל יום אחרי הלילה , כמות הדם הייתה פחותה והדם לא עבר את הפד , רק אחרי ניגוב , ויומיים אחרי הלילה לא היה דם רק הפרשות בגוון חום , חשבנו שאולי פגעתי באזור המיני שלה , אבל עכשיו אנחנו לא בטוחים, והיא לחוצה ללכת לגינקולוג , איך אפשר להבדיל בין פציעה לקריאת קרום בתולין?

אתם לא יכולים להבחין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה