חיובית לפפלומה ו cin בפאפ

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/07/2022 | 22:17 | מאת: נועה

בבדיקת פאפ יצאתי חיובית לפלפלומה מזן 16 ונשלחתי לעשות קולוסקופיה - בבדיקה נמצא נקודה אחת הרופא הוציא כדור מוזר אמר שנראה כמו סרטן האם הגיוני שcin1 הופך לסרטני תוך חודש ??? ומה קורה אם מחכים עכשיו3 שבועות לבדיקה זה מסוכן מאז הבדיקה אני כם כאבי בטן חזקים בבטן תחתונה … האם זה בגלל הבדיקה או שיש סיבה לדאגה בבקשה תאמר לי אם יש מצב שזה סרטני אני לא רגועה

אוכל ליעץ רק אחרי שתגיע התוצאה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה