PCR

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/12/2006 | 01:38 | מאת: ELI

שלום הייתי מבקש התייחסות למה שכתוב באתר הבא... http://www.thehpvtest.com/HPV-for-men-FAQ.html להבנתי כתוב שם שבדיקת הPCR לא מורשית על ידי הFDA האמריקאי לביצוע על גברים...האם זה נכון ואם כן מה הכוונה? כמו כן בניגוד למה שאתה אומר כתוב שם שהוירוס שכיח ולכן ניתן להמשיך לקיים יחסי מין.... אני רוצה לציין שנבדקתי בבדיקת PCR נמצאו אצלי נגיפים אני לא מתכוון לקיים יחסי מין עד שהדבר יחלוף לי ...וגם לא יודע איך ארגיש אחרי שאצא שלילי מכיוון שאני מבין שהבדיקה לא מהימנה ב100 אחוז ואין לי לב להרוס חיים של אדם אחר ...מאז שקבלתי את התוצאות אני סובל מדכאון קשה...מתבודד ומסתגר...לא מתחיל קשרים חדשים אני בדכאון קליני חי על כדורים ...להתראות...

שלום, תודה על ההפניה לאתר הזה. יש לקרוא היטב על מנת להבין את הכתוב. הבדיקה שם לא מומלצת כי לדבריהם קשה לקחת את כל התאים מבין כל הקפלים. מוזר אך זה הטיעון שלהם שאינו מקובל עלי ועל אחרים. יש טעם לבדיקת PCR גם בגברים מכמה טעמים: למנוע הדבקות, למנוע התפתחות מחלה והתפתחות סרטן [בגברים] של הפה, צינור השופכה והאנוס. אגב הPCR שאני עושה לגברים כולל את דגימת הזרע שלהם. שיעור התשובות התקינות לאחר טיפול מנסיוני הוא 98% ולכן שוב זה לא נכון לומר שאצל רבים הנגיפים נשארים לשנים רבות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה