מגע מיני בלתי מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/12/2006 | 14:53 | מאת: לינוי

שלום רב ד"ר אני מקיימת יחסים ללא קונדום ,אני לוקחת גלולות לפני מס' ימים הבנתי שבן זוגי מעשן גו'ינט האם דרך זה יכולות לעבור אלי מחלות דרך קיום היחסים (כמו איידס למשל או כל מחלה אחרת)?? הוא לא לוקח סמים רק גו'ינט פעם ב... עם חברים ומעשן סיגריות זה הכל . מקווה שתענה על שאלתי בהקדם ברב תודות לינוי

אנא הבהירי את שאלתך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה