קנדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/12/2006 | 08:50 | מאת: דנה

לי אובחן קנדילומה ולפני כשבוע עברתי טיפול לייזר. אני בן אדם חזק וממש לא מפונק, עד היום שבוע ויומיים אני לא יכולה לשבת וכשעושה צרכים זאת שריפה אלוהית. כל רופא אומר שההחלמה היא יומיים, אז מה קרה אצלי? אולי כי יש לי הרבה? אני סובלת ברמות קשות ולא יודעת מה לעשות.

20/12/2006 | 23:25 | מאת: ענת

היי דנה גם אני עברתי שני טיפולים להסרת קונדילומה אבל ניתוח, לא לייזר הייתי מציעה לך לשתות שמן פראפין זה מרכך ועוזר. ההחלמה לוקחת יותר מיומיים, אל תדאגי. תרגישי טוב ענת

שלום, אני נוהג להציע פסטה מיוחדת להחלמה מהירה ובנוסף יש לדאוג [וזה כבר בדיעבד ולא יעזור לך] שהטיפול בלייזר לא יהיה עמוק מדי שלא לצורך, שהרי הנגעים נמצאים בשכבות החיצוניות ביותר והם שטחיים. לעתים אני נעזר ברטיה של תמיסת מלח אנגלי. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה