כיני גוף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/12/2006 | 23:45 | מאת: מוגי

ד"ר וקסלר שלום! לאחר מגע מיני שקיימתי עם פרטנר לפני 3 חודשים, גיליתי על הגוף מעין "כינים" וגם לאחר כל פעם שהורדתי אותם הגיעו חדשים והתמקמו על העור. בנוסף לכך, צמח לי פצע על יד פי הטבעת. שמתי לב שלפרטנר היו כיני גוף וממנו קיבלתי את זה, אבל איך ניתן לטפל בתופעה? ומה אני יכול להסיק מצמיחת הפצע ? תודה ויום נעים.

שלום, לגבי כיני גוף- הכנס לבית מרקחת וקנה שם תכשיר מתאים. לגבי הפצע - יש לראותו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה