מפוחד מאוד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/12/2006 | 23:13 | מאת: כפיר

שלום אני בן 30 שיצאתי עם מישהי בת גילי תקופה , היא גרושה עם ילדה עשיתי איתה סקס ללא אמצעי מניעה והיא טוענת שאין לה שום מחלה מאז שהיא נעלמה לי לכמה ימים אני עושה איתה סקס עם קונדום הבעיה שאני מבקש ממנה ללכת להבדק והיא כל הזמן ממציאה תירוצים שאין לה זמן היא כל הזמן מחפשת גברים באינטרנט ואני משער שהיא נפגשת ועושה איתם סקס אני עדיין בקשר איתה - אבל היא מכחישה את הכל. איך אפשר להתמודד עם בחורה כזאת - כי אני חושש שיש פה עסק עם נוכלת מאוד רצינית - אבל אין חוק שאפשר לעשות משהו נגדה. אני יודע שהיא גם מסובכת עם חובות ועזרתי לה בכסף - אבל כנראה שהיא פושעת רצינית ואין חוק שיכול לבוא נגדה. יש לי הרגשה שהיא נוקמת מה אפשר לעשות - חוץ מלבדוק את עצמי?

שלום, אנחנו אחראים לבריאותנו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה