החלמה מקונדילומה - כן או לא?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/12/2006 | 21:50 | מאת: זוהר

שלום דוקטור, כתבת בפורום פעמים רבות כמו גם במאמר שבאתר, שניתן להחלים מקונדילומה לחלוטין, משום שהגוף מתגבר עליה כשם שהוא מתגבר על נגיף השפעת. לעומת זאת, קראתי במקומות לא מעטים, שגם אם מורידים את היבלות הווירוס עלול להישאר בעור. יותר מכך, בכמה מקומות די מכובדים נטען, שגם אם היבלות אינן חוזרות, הרי שהווירוס נשאר בגוף לכל החיים. יש לי כבוד גם אליך וגם לאחרים, אבל אני לא יכול לדעת מי צודק. האם יש מחקרים ברורים בנושא? לחילופין, האם תוכל להסביר מדוע אתה משוכנע שהוירוס אכן נעלם, ואם אפשר - מדוע אחרים חושבים שלא? תודה

שלום, אני מתייחס לשאלה זו שוב לאחר שכבר התייחסתי אליה בעמודים קודמים. ראשית ניתן לדעת בוודאות שהנגיפים כבא לא נמצאים בגוף על סמך בדיקת PCR. שנית- במקומות מכובדים אחרים כתוב במפורש שבסופו של דבר הנגיפים מסולקים מהגוף. שלישית- אני מטפל במחלה כבר שנים רבות ולקוחותי מחלימים/ות מן המחלה. בודדים נדבקים שוב ומטופלים שוב ומחלימים. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה