שאלה חשובההה!!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/12/2006 | 13:16 | מאת: דנה

אני קצת היסטרית וחייבת להתייעץ..לפני כמה זמן "ירדתי למישהו"זה היה לזמן קצר והוא לא גמר לי בפה אבל אני מפחדת שאכשהו נוזל שלו הגיע אליי לפה ואולי נדבקתי במשו...למרות שרק בהתחלה ליקקתי לו קצת והשתדלתי לא לבלוע כלום..בכל אופן שמעתי על החומר הזה לפני שגומרים שיוצא ומדבק וזה מלחיץ אותי!!!יש לציין כי הוא הביא אחר כך ביד ורק אז גמר... אני צריכה לחשוש???

שלום, לחשוש ממה? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה