יחסי מין לאחר הסרת קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/01/2022 | 04:18 | מאת: בועז

התגלו אצלי 2 קונדילומות בפי הטבעת, ולאחר האבחון עשיתי ניתוח להסרתם. בממצאים לאחר הניתוח וידאו שזה אכן כך. כיום 3 חודשים אחרי, וטרם עשיתי יחסי מין חדשים. השאלה: כיום לאחר ההסרה, האם אני יכול עדיין להדביק?

שאלה: כיום לאחר ההסרה, האם אני יכול עדיין להדביק? = אם תשובת HPV PCR תקינה - אתה לא מדבק.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה