קונדילוקס...........

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/01/2022 | 15:25 | מאת: אנונימית

שלום.. אובחנה אצלי קונדילומה באזור המפשעות.. הגניקולוגית נתנה לי קונדילוקס פעמיים ביום ל3 ימים ו 3 ימים הפסקה ואם לא עובבר להשתמש עוד 3 ימים ו3 ימים הפסקה ואז לחזור אליה אם לא עובר והיא תשלח אותי לעשות לייזר.. שמתי 3 ימים וזה ממש שורף האזור יבש בצבע אדום/לבן ואולי טיפה סגול או שאני מדמיינת.. כואב לי בכל פעם שהאזור משתפשף או בניגוב האם זה תקין ? האם זה יעבור ? האם אפשר לשים קצת קרם גוף להקלה על האזור ?

האם זה תקין ? = לא גם הטיפול העצמי הוא אסור [ראי בהוראות] האם זה יעבור ? = מנסיוני הטיפול הטוב ביותר הוא בלייזר בהכוונת קולפוסקופ. האם אפשר לשים קצת קרם גוף להקלה על האזור = אפשר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה