Hpv וקונדילומה......

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/01/2022 | 19:25 | מאת: אנונימית

שלום.. לפני חצי שנה עשיתי בדיקת פאפ שיצאה תקינה.. ולפני חודש שמתי לב שיש לי יבלות והגניקולוגית עשתה לי עוד בדיקת פאפ שיצאה שוב תקינה.. היא אמרה שיש לי קונדילומה ו hpv.. איך יכול להיות שבבדיקה ה hpv לא התגלה ? היא נתנה לי קונדילוקס ואמרה לי שאם לא יעבור היא תשלח אותי לעשות לייזר.. הבנתי שברוב המקרים הנגיף מתנקה מהגוף תוך שנתיים או משהו כזה.. אבל איך אוכל לדעת אם זה עבר אם אי אפשר לראות זאת בבדיקה ? האם יש בדיקה אחרת ?

איך יכול להיות שבבדיקה ה hpv לא התגלה ? = בדיקת הפאפ של הקופה אינה בודקת את רוב הזנים. אבל איך אוכל לדעת אם זה עבר אם אי אפשר לראות זאת בבדיקה ? האם יש בדיקה אחרת ? = בדיקת HPV PCR מדוייקת יותר שאנחנו שולחים למעבדה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה