קנדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/12/2006 | 02:36 | מאת: דנה

היי רציתי לדעת את נהלי התשלום במרפאתך.....האם התשלום הוא חד פעמי עבור הטיפול ועד שמושגת החלמה תודה....

שלום, התשלום הוא חד פעמי עד החלמה, ללא תלות במספר המפגשים וכולל עוד 3 חודשים לאחר ההחלמה- ליתר ביטחון. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה