קנדילומיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/12/2006 | 22:15 | מאת: נורה

שלום יש לי יבלות בפי הטבעת וכבר נקבע לי תור לטיפול בליזר. מאחר שהטיפול הזה נראה לי מפחיד ומכאיב עד מאד, אני מבקשת לבר האם אין אלטרנטיבה? בנוסף, האם ניתן לומר לי מה צפוי לי ומהי עוצמת הכאב (האם ניתן לשבת, מה קורה בעשיית צרכים וכו'). תודה רבה

שלום, מה שאני יכול להרגיע אותך זה על פי הדרך שאני עושה טיפול זה כי אין דרך קבועה ומוסכמת לטיפול זה והכל תלוי ברופא. אני נוהג להרדים בספריי, ולאחר הלייזר נותן משחה מיוחדת להחשת ההחלמה [סוג המשחה הוא פסטה] וכן הוראות ליציאות רכות. ההחלמה בדרך זאת היא כשבוע ללא סבל כמו שאת מתארת. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה