HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/12/2006 | 16:57 | מאת: ELI

אם אני עושה PCR ויוצא שלילי אזי אין לי את המחלה?אם אני יוצא שלילי אזי האם אני צריך להיות במעקב כלשהו?האם יש מצב שאני מסכן נשים גם אם אני שלילי?האם נשים שיבואו איתי במגע מיני במקרה שאני שלילי צריכות להיות במעקב כלשהו?עברו 8 חודשים מבדיקת הPCR האחרונה שעשיתי שבה יצאתי חיובי אין לי נגעים לפחות לא כאלו שנראים לעין למרות שהייתי גם אצל רופא עור שהסתכל בזכוכית מגדלת ולא מצא כלום הייתי אגב גם בבדיקת קולוסקופיה לפני בדיקת הPCR ששם הרופא אמר לי שאני כנראה בריא....אבל הPCR אמר אחרת.......הייתי רוצה התייחסות גם לשאלות הקודמות של איך עליי לנהוג עם נשים במקרה שאני יוצא שלילי בבדיקה על מנת שאוכל לדעת אם יש תקווה לחיים הללו בכלל......תודה

שלום, כאשר בדיקת PCR היא שלילית פרושו שאין נגיפים ולפיכך אפשר לומר שאינך מדבק. אם היו נגעים שהוסרו אני נוהג לעשות קולפוסקופיה מקפת אחרי חודש וחצי, 3 חודשים ו 6 חודשים. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה