קרום בתולין ווסת החודשית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/10/2021 | 18:52 | מאת: רותם

קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה וזה היה ממש כמה ימים לפני לקראת הווסת החודשית שלי.. ויומיים לאחר האקט יוצא דם כמו בווסת הרגילה.. ולא כמו שהיה לי שנקרע לי הקרום הבתולין . זה הגיוני שהמחזור שלי הקדים או שזה הקרום שפשוט המשיך לצאת ממנו עוד דם. כי בהתחלה ירד דם בצבע שונה וכמות מעטה ממה שעכשיו.

אנא פני אל הפורום המתאים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה