יחסי מין בגוון אחר מהרגיל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/09/2021 | 01:46 | מאת: אפרת חברות

אני אפרת סילבר היתי בעבר מנהל יחסים מרובים ועד לפני שנתיים וחצי ניגמלתי מיזה והיתי רק מהנגת תצמי אופנים שלי ועכשיו לאחרונה ניהלתי יחסים אם חבר שזה נושא חדש ואחרי תקופה של איי ארוכה של קיום יחסי מין ירד לי דם לא כשאני צריכה לקבל ווסת לפני מהמוקדם לווסת מה זה יכול ליהיות

בלי בדיקה אי אפשר להשיב לך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 6956867 ת"א

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה