קונדולימה בקרקפת(קרוב לעורף)

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/08/2021 | 00:37 | מאת: משה משה

יצאה לי לאחרונה סוג של יבלת באיזור הקרקפת קרוב לעורף. צילמתי ושלחתי לרופאת עור שהחזירה תגובה שכנראה מדובר בפפילומה. לצערי במסגרת השירות לא ניתן להגיב לרופאה בשאלות המשך אז פונה לפה. כל החומרים ברשת לא מדברים על יבלות באיזור הראש כתסמין של פפילומה, אלא על יבלות באיזור איבר המין. האם יכול להיות מצב שהרופאה טעתה, לא הבינה שמדובר בקרקפת? מה לעשות אם לא? אין צורך בבדיקה דחופה? להתנזר מיחסי מין? הרופאה השאירה רק מרשם למשחה בלי הנחיול נוספות, למרות שהבנתי שזה עלול להיות מאוד מסוכן אם אכן זו פפילומה. תודה מראש לעוזרים!

פפילומה אינו קונדילומה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה