תרבית זרע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/12/2006 | 14:00 | מאת: רונן

ד"ר שרגא שלום, ביצעתי תרבית זרע להלן הבדיקה Semen culture ------------------------------ Fungus Candida negative WBCs ++ Sperm cells ++ Culture negative אודה לך על תשובתך האם היא תקינה? תודה לך בברכה רונן

שלום, מדוע עשית תרבית זרע? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

17/12/2006 | 10:07 | מאת: רונן

עשיתי תרבית זרע מכיוון שלחברתי יש מיקופלסמה וכך אמר האורולוג שלי, שאעשה תרבית זרע. האם הבדיקה תקינה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה