חיידק פוריות , האם אפשר להדביק נשים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/12/2006 | 13:35 | מאת: בני

לד"ר שרגא , שלום רב . מצאתי את הפורום הזה ומאוד שמחתי לדעת שיש רופאים שתורמים מזמנם ומידעם בלעזור לאנשים דרך האינטרנט . כל הכבוד ! ברצוני לשאול כמה שאלות ואם תאכל לסייע אני מאוד אודה לך , כי האורולוג שלי משום מה חוץ מלהקליד על המחשב לא הסביר לי מה באמת יש לי ומה יכולים להיות התוצאות . והכי חשוב אם אני הדבקתי את הבחורות בחיידק הזה - זה מבחינתי הכי חשוב לי . היו לי צריבות בשתן במיוחד בבקרים והפרשות מיד אחרי זה , היו תקופות שזה נעלם לגמרי אך היה לי לפחות 3 ימים כאלה בחודש שהתופעה הייתה חוזרת . לאחר הבדיקות הרופא נתן לי metrogyl ו doxylin 100 למשך עשרה ימים והיום התחלתי בטיפול . הוא אמר לי שזה חיידק (לא ציין בדיוק איזה) שמשפיע על פוריות . אני מציג בהמשך את תוצאות הבדיקות שעשיתי אנא ד"ר אם תוכל רק להגיד איזה בדיוק חיידק יש לי , כי אם זה כלימדיה או משהו בסגנון שיכול לעקר את הבחורות שהייתי איתן במגע . אני פונה עלייך בברכה גדולה ומקווה לתשובה , תודה רבה מראש , בני להלן התוצאות ממצא תהליך ================================================================================ Semen culture ------------------------------ Fungus Candida negative WBCs ++ Sperm cells ++ Culture negative ---------------------- Urine culture ------------------------------ C.F.U/mL 10000-100000 Culture positive Mycoplasma/Ureaplasma ------------------------------ Result U.Urealytic. positive Specimen urine Test M.hominis.negative Strpe. agalactiae (Group B) . :אנטיביוטיקה עבור מיקרואורגניזם ------------------------------- Ampicillin S <=0.25 Penicillin G S <=0.12 Teicoplanin S <=0.5 Vancomycin S <=1 Erythromycin S <=0.25 Tetracycline R >=16 Chloramphenicol S <=4 Clindamycin S <=0.25 Biochemistry ---------------------- Glucose 88.7 mg/dL 55-115 (....*....) Urea 33.6 mg/dL 10-50 (....*....) Creatinine 0.8 mg/dL 0.5-1.2 (...*.....) Endocrinology ---------------------- TSH 1.15 mIU/L 0.35-4.94 (.*.......) FSH 3.7 mIU/mL 1.37-13.58 (.*.......) Reference values for females Prepubertal: <2.5 Follicular phase: 3.35-21.5 Mid cycle: 4.97-20.8 Luteal phase: 1.11-13.99 Postmenopausal: 2.58-150.5 LH 3.3 mIU/mL 1.14-8.75 (..*......) 8.11.05-ערכי הייחוס שונו ב Reference values for females Follicular phase:2.39-6.60 Mid cycle: 9.06-74.24 Luteal phase: 0.9-9.33 Postmenopausal: 10.39-64.57 Prolactin 288.3 mIU/L 54-380 (.....*...) Testosterone 25.72 nmol/L 6-29.2 (.......*.) PCR ---------------------- C.trachom. (PCR) negative Urine analysis ---------------------- Glucose NEGATIVE mg/dL Ketones NEGATIVE mg/dL Protein NEGATIVE mg/dL RBCs NEGATIVE WBCs SMALL Nitrite NEGATIVE pH 6.5 Urobilinogen 0.2 mg/dL Bilirubin NEGATIVE Specific gravity 1.023 1.003-1.03 (......*..) ---------------------- best regards

שלום, לפי התוצאות יש לך חיידקים משני סוגים: מיקופלסמה וסטרפטוקוקים. לפי הטיפול שקבלת - הטיפול מכסה רק את המיקופלסמה. מומלץ לבחורה לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית וכן בדיקה ע"י גניקולוג. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על מיקופלסמה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

13/12/2006 | 12:54 | מאת: בני

ד"ר שרגא , אני מודה לך מאוד על התגובה . האם אלי להמשיך בטיפול או לבקש טיפול נוסף גם לסטרטוקופים ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה