האם נקרע לי קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/03/2021 | 00:33 | מאת: בלי שם

שלום, אני בחורה דתיה, הייתי עם חבר שלי במיטה, ותוך כדי דברים שעשינו, הוא החדיר לתוכי בטעות (לא חדירה עד הסוף אלא ממש של כמה סנטים) צעקתי שכאב לי וכשהסתכלתי לנרתיק ראיתי דימום ממש קטן שנמשך לכמה דקות (כמה טיפות) מה בסיכוי שאיבדץי את הבתולין שלי ואיך אוכל לדעת. קשה לי ללכת לרופא ולספר את הסיפור כי אני מפחדת.

רק רופא יוכל לעזור לך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה