מולסקום קונטגניוזום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/12/2006 | 19:45 | מאת: רון

שלום ד"ר. תודה על תשובתך.ברשותך אשאל כמה שאלות נוספות בהקשר לוירוס הנ"ל.[1]האים לאחר הטיפול יש סיכוי שזה יחזור?.[2]אים החבר משתמש בקונדום זה המנע הדבקה.[3]אים אני אדבק הטיפול יהייה קשה ?[כאשה].תודה על תשובתך.

שלום, מומלץ לקרוא את הכתבה על מולוסקום באתר שלי הרשום למטה. ניתן להדבק שוב ושוב והטיפול אינו קשה- הוא אפילו קל. להלן דרכי ההדבקה:מגע מיני בין אברי המין ופי הטבעת, מגע מיני אוראלי [לא סתם נשיקה]. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

שלום, כנגד מחלה זו אין חיסון בברכה ד"ר שרגא וקסלר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה