חוסר מגע ישיר בקונדילומה ימנע הדבקה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/01/2021 | 17:24 | מאת: שירן

12/01/2021 | 17:23 | מאת: שירן היי לבן זוגי ישנם 3 נגעי קונודילומה שנצרבו ועל האיזור עם שחור כזה כמו כוויות כאלה. שכבנו עם קונדום עבה ובנוסף ירדתי לו מבלי שיהיה מגע עם הפצעים עצמם. האם בדרך כזאת אוכל להידבק? האם רק הפצעים עצמם מדבקים או בכללי כל איבר המין וגם הזרע? הוא אמר שבעבר היו לן פצעונים כבר ועכשיו זה חזר האם יכול להיות שזה פשוט חוזר סתם? או שבגד בי? תודה

האם בדרך כזאת אוכל להידבק?= אפשרי האם רק הפצעים עצמם מדבקים או בכללי כל איבר המין וגם הזרע?= גם וגם וגם. האם יכול להיות שזה פשוט חוזר סתם? =אפשרי או שבגד בי?= אפשרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה