קונדולימה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/12/2006 | 21:38 | מאת: י

האם יש קשר בין תזונה למניעת הופעה חוזרת של קונדולימה במידה ואתה נושא את הוירוס?

שלום, הקשר היחידי לתזונה המוכר לי הוא תזונה לשיפוא מערכת החיסון. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על קונדילומה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה