שאלה על הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/12/2006 | 18:00 | מאת: וורד

שלום רב, אני לא יודעת אם השאלה שלי מתאימה לפורום זה אבל בכל זאת אשאל. אני כמה ימים עם הרפס על השפה והיום כבר הוא יבש ובלי שלפוחיות. מקודם הבן שלי (בן 2.4) נגע בי בשפתיים בצד השני של השפה ולא קרוב לפצע ואני מאמינה שהעור שלו נרטב קצת מהרוק שלי. לאחר כמה דקות (נראה לי קרוב ל-10 דקות) הוא הוריד מהר את החיתול והתחיל לשחק עם איבר מינו, אני ישר נלחצתי ואני כל הזמן במחשבה שיכול להיות שהוא נדבק בהרפס מהקצת הרוק שלי שהתייבש לו על העור בידיים. האם יש סיכוי להדבקה במצב כזה? אני ממש לחוצה. תודה

שלום, הרפס מדבק תמיד גם כשאין פצעים. אין מקום לדאגה ואין אפשרות להימנע מהדבקה. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על הרפס. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה