אלדרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/12/2006 | 16:43 | מאת: איתן

בעקבות יבלת אחת שיצאה על האיבר הובחנתי כסובל מקונדילומה והחלתי בטיפול במשחת אלדרה לפני שבועיים על מנת להסירה. לפני כיומיים החלו לי כאבי צריבה בלתי נסבלים על האשך, מראה בצקתי, אדמומיות מלווה בשלפחויות. הכאבים כל כך חזקים שאני מרותק למיטה (לא יודע אם קשור אבל גם סבלתי מחום במשך היומיים שעבר בינתיים) ללא אפשרות להתנייד. האם יכול להיות שזה תופעת לוואי של המשחה? אפשרות אחרת? מומלץ להפסיק את הטיפול?? תודה מראש על התשובה

שלום, התופעה שאתבה מתאר נגרמת מהאלדרה. יעילותה בלאו הכי נמוכה ולכן אני משאיר לך את ההחלטה אם להמשיך בטיפול בה. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על קונדילומה שבלינק כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה