הקלדה עיוורת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/12/2006 | 14:12 | מאת: ורד

שלום דוקטור, שמתי לב שהרבה מהתגובות שלך באתר הן מאד קצרות וטלגרפיות. אני חושדת שחלק מהסיבה לזה היא שאתה לא מקליד מהר :). אני רוצה להמליץ לך על לימוד של הקלדה עיוורת. זה קל מאד ללמוד, זה חינם, וזה באינטרנט. לדעתי זה ישפר לך מאד את חווית השימוש במחשב באופן כללי, ואת תחושתם של הקוראים בפורום: http://sense-lang.org/typing/hkeybord.html בהצלחה, ורד

שלום, תודה על התייחסותך. את הפרוט הנרחב יותר לתשובותי ניתן למצוא באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה