האם זה סרטן או קונדילומה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/12/2020 | 00:02 | מאת: אדיר

שלום ד"ר שרגא אני כבר עובד עצות לפני חצי שנה מישהי הדביקה אותי בפטריה במיון אורלי. אחרי שרופא העור המליץ לי על 2 משכות כעבור 4 חודשים הפטריה הלכה אבל נשאר לי על העטרה מין קשקשים לבנים לפעמים רואים אותם לפעמים לא . ואדמומיות עם רגישות קלה. מכל המידע באינטרנט אני כבר מלא בחרדות .

טיפול אינטרנטי לא אפשרי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 6956867 ת"א

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה