בדיקה וירוס פפילומה - חיובית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/10/2020 | 18:02 | מאת: שמעון

שלום, בן זוגתי נמצאה חיובית בבדיקת וירוס פפילומה. 1. בהנחה ולא היו תסמינים - מה תקופת הדגירה בגוף מרגע ההדבקה ועד הבדיקה שהיא ביצעה ? שבועות ? חודשים ? האם יתכן כי ההדבקה בוצעה לפני 10 שנים רק עכשיו מתגלה בבדיקה ? האם יש אפשרות שנדבקה בעבר ועכשיו זה חזר ? או שמדובר בהדבקה חדשה לאחרונה. 2. האם ההדבקה נעשית רק בקיום יחסי מין לסוגיהם ?

1. בהנחה ולא היו תסמינים - מה תקופת הדגירה בגוף מרגע ההדבקה ועד הבדיקה שהיא ביצעה ? = 3 שבועות האם יתכן כי ההדבקה בוצעה לפני 10 שנים רק עכשיו מתגלה בבדיקה ? = אפשרי. האם יש אפשרות שנדבקה בעבר ועכשיו זה חזר ? או שמדובר בהדבקה חדשה לאחרונה? = אין לדעת 2. האם ההדבקה נעשית רק בקיום יחסי מין לסוגיהם ?= לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה