פיענוח בדיקה והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/10/2020 | 22:06 | מאת: ליאת

היי 1.עשיתי בדיקת פאפ והתשובה היא: Interpretation\Result: Atypical squamous cells of undetermined significance (ASC-US) האם זה אומר שיש סיכוי לסרטן? ): ושלחו את זה למעבדה לבדיקה לאיתור זני וירוס Hpv והתוצאה לא נמצא עדות לוירוס Hpv בדגימת הנבדקת מה עליי לעשות?. 2.רוצה לציין שאת הבדיקת פאפ עשיתי בזמן זריקות פוריות(הקפאת ביציות) ובזמן ווסת האם זה יכול להשפיע על התשובה של הפאפ? תודה (:

הסבר תשובה זאת כרוכה בשיחה בת חצי שעה שאותה איני יכול לנהל כאן. בברכה ד"ר וקסלר 6956867 ת"א

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה