גבשושיות נגיפיות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/12/2006 | 21:47 | מאת: רון

ד"ר וקסלר. יש לי חבר שהוא נדבק במחלת עור הנקראת מולסקום קונטניוסום.אילו גבשוש'ות קטנות שהופיעו על אברי המין .הוא פנה לרופא עור וקבל טיפול תרופתי קשה.הכלל צריבת המקום בחנקן נוזלי במשך כ5 חודשים.הגשושיות נעלמו.[במשך התקופה לא קיימנו יחסים אני נבדקתי 3 פעמים ולא נדבקתי].ברשותך אשאל כמה שאלות[1] מה זה הוירוס הנ"ל[2]האים הוא יכול לחזור[3]האים אני יכולה להדבק למשך כל החיים [4] האים זה עלול לפגוע בפוריות.תודה .תשובתך בהקדם.

שלום, המולוסקום היא מחלת ילדים ובמבוגרים היא מחלה המועברת במגע מיני אשר אינה מסכנת את הפריון. הטיפול פשוט ביותר ואין צורך בהקפאה. המחלה מדבקת. יש לעשות קולפוסקופיה מקיפה לאברי המין והסביבה לסלק גם נגעים קטנים שלעתים לא נראים בעין. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על המולוסקום קונטגיוזום. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה