תעזרווו לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/12/2006 | 18:47 | מאת: דניאל

לפניי איזה חצי שנה הופיעה לי פריחה בפיןן (למטה, לא למעלה)..לבנה כזאת..שלפעמים יוצא משם מוגלה.. אחריי כמה זמן זה הופיע לי גם באשכייים.. מיששתי אותם והרגשתי שאחד יותר נפוח מהשני, משהו מוזר.. בבקשה עזרה :(( מה דעתכם? זה משהו בעור? קשור למין ? HELP !

שלום, לא נשמע מדאיג. כדאי לסור לבדיקה. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

12/12/2006 | 10:01 | מאת: דניאל

זה ניראה לך מחלת מין או פשוט דלקת או משהו בעור? אתה מטפל גם בבעיות עור? ותודה רבה על התגובה.. :)

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה