קונדילומה או פיבלומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/12/2006 | 21:05 | מאת: גידי

שלום ד"ר לאחרונה התגלה אצלי נגע בירך סמוך לפין-רופא העור שלי אותי לניתוח "shave" לצורך בדיקת הרקמה באופן פתלוגי. שאלתי היא האם בדיקה זו אמנם קובעת באופן ברור מה זה הנגע הזה?

שלום, איני מכיר את המושג SHAVE. לקיחת דגימה קרויה ביופסיה וזאת עושים באמת כדי להעביר חתיכת רקמה לבדיקה היסטולוגית. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה