בדיקת קולפוסקופיה והסרת קונדילומות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/07/2020 | 12:46 | מאת: בדיקת קולפוסקופיה והסרת קונדילומות

שלום, גילו לי קונדילומות באיבר המין ובנוסף אני חיובית לנגיף מסוג 16. רופאת הנשים הפנתה אותי לבדיקת קולפוסקופיה,האם מותר לבצע בדיקת קולפוסקופיה לפני הסרת הקונדילומות?

לא רק שמותר אלא זה חובה- קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין, פי הטבעת הפה והלוע והאף

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה