PCR AND HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/12/2006 | 21:44 | מאת: ELI

האם PCR שולל את האפשרות שאני מדבק במחלה?לא יכול להיות שיש לי זן אחר של הוירוס שהבדיקה לא תזהה ? קראתי במספר מקומות שהבדיקה הזו לא כל כך רגישה כלומר יכול להיות מצב של FALSE NEGATIVE גם עבור הזנים הנבדקים...?זה דבר קריטי משום שאינני רוצה להדביק אף אחת....אם אני יוצא שלילי האם אני צריך לדבר עם כל אחת על זה שהייתה לי את המחלה כי לאור כל הדברים שרשמתי קודם גם אם אני שלילי אני מדבק....?תודה

שלום, כמו בדיקות רבות גם לבדיקה זו יש כזוב חיובי וכזוב שלילי. דיוק הבדיקה למעלה מ 95%. הבדיקה בודקת את הנגיפים השכיחים אך לא את כולם. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על קונדילומה שבלינק כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm

15/03/2009 | 15:51 | מאת: שרון

שרון מה יש לה?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה