קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/12/2006 | 14:20 | מאת: רוני

ממה שקראתי ישנם שני סוגים של קונדילומה העלולים להביא לסיכוי יתר אצל נשים לחלות במחלת הסרטן בצוואר הרחם. האם ניתן לאבחן את שני הסוגים הללו? אובחנתי כסובל מקונדילומה, אני בן 28 ואני מתלבט אם לספר לחברתי או לא.

06/12/2006 | 22:12 | מאת: ירון

גם הסוגים שלא גורמים לסרטן הם לא נעימים בכלל, כידוע לך. אנא ממך, אל תדביק ביודעין. לנשים יותר קשה להיפטר מזה מאשר לגברים. אפשר לדעת איזה סוג קונדילומה זה בבדיקת PCR. אפשר להירפא מקונדילומה, למרות שזה יכול לקחת זמן. עם זאת, לא מגיע לאף אחד להידבק. אל תשכב עם אף אחת בלי שאתה מרפא את עצמך קודם לכן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה