הסרת קונדילומה בלייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/06/2020 | 17:23 | מאת: הסרת קונדילומה בלייזר

שלום. אשמח לקבל מידע היכן ניתן לבצע הסרת קונדילומה בלייזר. אני נתקל בהרבה מרפאות פרטיות באינטרנט שמציעות טיפול זה אך מודע גם שעלות הטיפול יקרה מאוד. האם אפשר לעשות גם הסרת קונדילומה בלייזר דרך רופא השייך לקופת החולים שלי (אני במאוחדת) או האם אפשר לעשות זאת בבית חולים מסוים עם טופס 17? אשמח לשמוע מה האפשרויות. תודה.

תוכלי להתייעץ עם אחת המזכירות שלנו במרפאתנו שבתל אביב 6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה