חשש מהידבקות בפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/06/2020 | 19:06 | מאת: נועם

תודה על המענה אני נורא לחוצה שחלילה אחטוף משהו למרות שלפי התרשמותי המכון נראה נקי אך איני יודעת אם קיים שם שימוש באותם חומרים מחסלים hpv שאמרת... האם כדאי לי לדחות את הטיפולים לאחר סיום קבלת החיסון? ואיך אדע אילו חומרים מחסלים את נגיף הפפילומה ושהם אכן משתמשים בהם תודה מראש על ההבנה

על חומרי חיטוי נגד נגיפים ניתן לקרוא באינטרנט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה