שאלות לגביי חיסון פפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/06/2020 | 09:59 | מאת: נועם

שלום אני אמורה להתחסן לפפילומה ורציתי לשאול 1.תוך כמה זמן אני אשלים את סדרת החיסונים? 2.האם יש הגבלה להתחסן ולהיות מטופלת במכון לייזר להסרת שיער? 3. איך צריך לחטא במכון את מכשירי הלייזר בשביל שלא יעבירו מחלות? המטפלות מנקות עם אלכוהול ומגבונים אבל הבנתי שבנוגע לפפילומה הדבר לא ימנע הדבקה. תודה מראש

החיסון ניתן ב 3 זריקות על פני 6 חודשים. מכשור יש לחטא בחמרים המחסלים נגיפי HPV. אלכוהול ודומיו אינם יעילים למטרה זאת.

09/06/2020 | 18:57 | מאת: נועם

תודה על המענה אני נורא לחוצה שחלילה אחטוף משהו למרות שלפי התרשמותי המכון נראה נקי אך איני יודעת אם קיים שם שימוש באותם חומרים מחסלים hpv שאמרת... האם כדאי לי לדחות את הטיפולים לאחר סיום קבלת החיסון? ואיך אדע אילו חומרים מחסלים את נגיף הפפילומה ושהם אכן משתמשים בהם תודה מראש על ההבנה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה