מיקופלסמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/12/2006 | 13:02 | מאת: ירון

שלום רב, חברתי עשתה בדיקות שתן ונמצא שיש לה מיקופלסמה וחיידקי גרם שליליים. אנו מקיימים יחסי מין כרגיל. האם אני אמור לגשת לבדיקות כלשהן ואילו בדיקות? תודה על העזרה.

שלום, אין צורך בבדיקה אם אינך סובל מסימפטומים מתאימים. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר בנושא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה