יבלות על איבר המין שאינן קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/06/2020 | 12:34 | מאת: גיל

שלום רב, לפני כמספר שנים בעת שיפשוף של איבר המין הופיעו אצלי יבלות על איבר המין. לאחר בדיקה של 2 רופאים (אחד מומחה להסרה בלייזר) קיבלתי תשובה כי אלו אינן יבלות מסוג קונדולימיה. הרופא המטפל המליץ לא לגעת בהן והסביר שהן רק אסטיות. האם יתכן דבר כזה? יבלות שהן רק אסטיות באזור איבר המין?

באמצעות קולפוסקופיה אפשר לאבחן ולתת לך את התשובה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה