המלצה לטיפול בקונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/05/2020 | 22:43 | מאת: שיר

שלום, אובחנתי בקונדילומה בחודש מרץ ומאז עברתי שני טיפולים של אקווימוד 5%. אין שיפור נראה לעין והתופעות לוואי מהקרם מאוד לא נעימות לי. רופאת נשים אחת הציעה לי לטפל מיידית בלייזר ורופא אחר אמר שאין טעם בגלל שגם לאחר כמה חודשים מהופעת נגעים הם עלולים לצוץ מחדש. האם אתה ממליץ טיפול בלייזר? האם אפשר לבצע זה באופן פרטי? תודה

תוכלי להתקשר למרפאתי 6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה