UREAPLASMA והנקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/12/2006 | 20:06 | מאת: GEULA

שלום רב לבעלי בתרבית מאורטרה גילו אוראפלזמה כמובן שגם אני צריכה לעבור טיפול.בעיה שאני מניקה ומאוד רוצה להמשיך להניק. איזה תרופה יכולה לעזור לי בלי לפגוע בהנקה. תודה מראש.

שלום, ל]פני שאת מתחילה בטיפול [אריתרומיצין סטראט] עיברי בדיקה לאיתור אוראופלסמה אצלך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה