קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/12/2006 | 19:26 | מאת: דנה

ד"ר וקסלר שלום, לאחר בדיקה גניקולוגית הסתבר לי כי נדבקתי בקונדילומה מחבר שלי. מלבד ההשלכות והבדיקות הדרושות מבחינת גניקולוגית(שאני מודעת להם היטב ואני בחרדות בלתי פוסקות) הרופאה אמרה לי כי אם קיימנו מין אוראלי עליי לגשת לרופא אף אוזן וגרון לוודא שלא נדבקתי גם באזור הפה בקונדילומה. אז אכן קיימנו מין אוראלי באופן שהוא ירד לי וא"חכ נישק אותי בפה. (אבל אני לא ירדתי לו) ובכל זאת, האם קיים סיכוי כלשהו שנידבקתי בקונדילומה באזור הפה? יש צורך לגשת לרופא אף אוזן וגרון? והיה וכן מהו הטיפול של הדבקות בקונדילומה בפה ומהן הסכנות? אודה לתשבובתך, דנה.

שלום, אני נוהג כשגרה לעשות קולפוסקופיה לחלל הפה. רופאי אאג ברובם פחות מנוסים במחלה זאת. הטיפול הוא בלייזר. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה