שאלה...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/12/2006 | 19:26 | מאת: BILL

האם יש כאבים לאחר הטיפול בלייזר...כמה זמן אחרי הטיפול יש כאבים האם כל החיים?

שלום, בטיפול לייזר נכון לעומק המתאים ולא יותר מדי הכאבים עשויים להימשך יום -3 ימים. ניתן לההקל עליהם באמצעות שימוש בפסטה מיוחדת לזרוז החלמת הכוויה. כעבור כשבוע כבר הושגה החלמה. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה