פפילומה סיכון גבוה 16,39

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/02/2020 | 07:32 | מאת: רבקה

נדבקתי בוירוס הפפילומה סוג16 ו39 בסיכון גבוה אני אחרי כריתה של צוואר הרחם הרחם והשחלות בת 73. בדיקת פאפ הראתה תוצאות אלו. היכן יכול להופיע הגידול ומה היא הדרך הטובה ביותר להסירו

לא מדובר בגידול. יש לעבור קולפוסקופיה. בברכה, ד"ר שרגא וקסלר 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה