טיפול לדלקת צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/02/2020 | 19:44 | מאת: לי

סובלת מזה חודשיים מהפרשות מימיות, לאחרונה דימום חד פעמי וכאבי בטן. הבדיקות תקינות למעט אוראופלסמה פברום. הרופא איבחן דלקת בצוואר הרחם ונתן לי פאנגיל ודוקסילין וההפרשות הופסקו אבל עקב צרבות קשות הפסקתי אחרי 3 כדורים את הדוקסילין. האם החיידק בפרום הוא זה שגרם לבעיה ואם כן איזו אנטיביוטיקה תתאים לי במקום הדוקסילין?

אנא פני לפורום שעוסק בדלקת צואר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה