קונדילומה ומיקרו פפילה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/11/2019 | 12:00 | מאת: אוראל

שלום דוקטור, לאחר בדיקה אצל רופאת נשים עי פאפ וקולפוסקופ נמצא שיש לי קונדילומה בכניסה לנרתיק וגם יצאה לי לאחרונה מעין גוש קטן ובולט בלביה השמאלית (כך קראה לזה הרופאה) היא טוענת שזה לא קונדילומה הגוש הספציפי הזה אלא מיקרו פפילה, לא הצלחתי להבין מה זה, אשמח לדעת מה זה?? האם מדבק כמו קונדילומה? מסוכן ויכול להיות סרטני או להתפשט כמו הקונדילומה? איך ניתן לרפא את זה? גם ע"י לייזר או בטיפול אחר? וממה זה נגרם? תודה

לעתים זה ברור שזה לא קונדילומה ולעתים - כן. ממליץ לקחת דגימה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה